Teen Wolf season 2 episode 6 Frenemy

Derek och Scott försöker slåss mot monstret/Jackson men han är för stark, även Allysons far kan inte klara av honom och han attackerar flera bla Danny på en gayklubb.
Allisons föräldrar vill att hon ska inte få vara med Scott ovh att hon måste vara borta från honom efetrsom annars dödar de honom.
Scott och Stiles har fångat Jackson och nu vet de inte vad de ska göra, men han lyckas rymma och då går han till polisen för att få ett jobb. Åh nej, hur kommer det bli nu när han också är polis? Kommer polisen få någonsin att veta om att han är den som mördar folk? Kommer de att tro nu på Scott?
Vem är det inte som skyddar honom? Vem är det som Allison menar? Är det Scott eller Jackson hon menar?


Teen wolf season 1 episode 10 Co-Captain

Dereks farfar som lever , han försöker/vill göra en pack med Derek och Scott och därför så vill han att Scott ska döda sina nära och kära.
Allison har börjat få lära sig mer om hennes familjs historia och det visar sig att de är jägare, som ni såg i slutet så har nu Katy tagit Derek tillfånga, men vet Allison att det är han? Vad kommer hon säga/ göra om hon får veta att han är en varulv?

Teen Wolf season 1 episode 3 Pack Menatality

Scott går på en gruppdejt med Allison och två klasskamrater från hans skola och i början av avsinttet drömmer han en dröm om att han attackerar Allison i skolbussen, men sen visar det sig att det har hänt det han drömt om men det är en man som blivit skadad och Scott försöker minnas vad som hänt med honom och vad han gjorde mot honom? Eller var det han?

Teen Wolf season 1 episode 1 Pilot och 2 Second chance at First Line

Scott McCall är en vanlig högstadie elev och han och Stiles går i skogen en sen natt och de ser en främmande varelse i skogen(en varulv) som attackerar Scott och efter det börjar han känna sig konstig och han mår dåligt av det. Det var Derek, som förvandlade honom, men varför?
Scott gillar den nya tjejen Allison och han börjar umgås med henne men under festen är han nära på att förvandlas till varulv och därför lämnar han festen.
Vad kommer att hända till Scott och Derek nu när jägarna är efter dem? Vad ska han säga till Allison om att hennes far är en varulvjägare? Eller vet hon det?

I andra episoden spelar Scott sin första lacrosse match och det är nära på att han nästan förvandlas då , men som tur händer inte det. Derek är ganska skum och därför går Scott och hans vän utanför hans hus och kollar upp vad som pågår och sen hittar de en död varulv som sedan skiftae till människoform?






Secret Circle season 1 episode 22 Family

Ebru har tagit Faye som fånge för att få kristallen i utbyte  från Circeln och John(Cassies far) gjorde en typ av "förbannelse" så att han gjorde likadant mot Charles som han gjorde till Cassies mor.
Circeln lyckas hitta kristallen och när de väl ska försöka rädda deras vän blir de stoppade av Cassies far som lurat dem att hjälpa till, han vill göra likadant som han gjorde för 16 år sedan, men som tur lyckas han inte med det när Diana och Cassie stoppar det.
Men som tur dör Ebru men stackars Diana nu när demonen är i hennes far(plastpappa)Charles.
Är verkligen John död nu?Vart tog Diana vägen med Grant?Kommer hon någonsin återvända?Kommer de andra från de andra Circlarna komma och försöka attackera denna Circel?

Hur kan Charles vara vid liv? Dränkte han inte sig själv för att döda demonen? Vad var det för märke som alla i Circeln fick på sina händer?
Vi kommer tyvärr inte kunna få reda på någonsin vad som kommer att hända eftersom det blir ingen säsong 2 vilket jag tycker är tråkigt.

Secret Circle season 1 episode 15 Return

Häxjägarna är tillbaka och nu är de efter Cassie och nu är även Cassies far tillbaka och han har inte haft kontakt med sin dotter på 15 år typ? Alla har trott att han är död, men det är han inte och han vill inte att någon ska veta om att han lever.
Nu när Cassies far är tillbaka och att han kommer att stanna hur ska det bli? Vad händer nu med häxjägaren när han inte dog? Vart tog han vägen? Var det Lees fru som vaknade till liv? Hur blir det nu när han är kär i Melissa?



Trueblood season 5 episode 3 Whatever I am, You made me

Tara har rymt från Sookie och  Lafayette, och hon går till Sam för att få hjälp.
Samtidigt försöker Bil och Eric rädda deras liv och föreslår till vampyrmyndigheterna att de kan föra tillbaka Russel Edginton till dem.
Nora erkände att hon tror att människor och vampyrer kan samarbeta och att de behöver inte vara fiender. Sookie berättar sanningen till Alcide om att hon mördade Debbie.

I slutet såg vi Tara gå till ett solarium och försöka ta livet av sig. Kommer Pam att rädda henne nu eller kommer hon ens att bry sig? Kommer Bill och Eric hitta Russel? Vad kommer Alcide att göra nu när han vet att Sookie mördade henne?

Secret Circle season 1 episode 14 Valentine

Det är alla hjärtans dag och Adam vill fira den med Cassie, han tänkte överraska henne men sen när Cassie hittade hennes pappas halsband har de döda häxorna försökt ta den från henne för att få deras krafter tillbaka och de försökte mörda Cassie och försöka även få halsbandet genom att skada Adam, men Cassie lyckades med hjälp av hennes krafter förstöra det och rädda Adam.
Till slut fick Cassie och Adam deras alla hjärtans dag, men vems hand var det i slutet? Vad var det för märke på handen?




Secret Circle season 1 episode 11 Fire/Ice

Faye försöker få sin magi tillbaka genom att göra en trollformel som gör att hon får Cassies magi, men det leder bara till att hon igen var nära på att ta livet av flertal människor. Nu när Adam gjort slut med Dianna erkänner han att han är kär i Cassie och att han blev det från första ögonblicket de möttes.
I slutet fick vi äntligen se en kyss mellan Cassie och Adam, men tyvärr hann Jake avbryta den, men varför är han tillbaka? Lämnade han inte stan? Hur kommer det att bli mellan Adam och Jake och Jake och Cassie nu?





Secret Circle season 1 episode 7 masked

Det är Halloween så Cassie ordnar en fest hemma hos henne medans hennes mormor ska besöka en vän, festen börjar bra men under festen är några av utklädda föräddare och några av dem är Luke och Jake när de båda fångatar alla häxor och försöker ta livet av dem, men som tur hinner Cassie med sin magi rädda allihopa.
När Cassies mormor kommer till hennes vän Henry ligger han död på golvet och hon försöker rädda honom med hjälp av magi och stenen men hon blir stoppad genom att hon blir slagen av någon? Vem kan det vara? Och varför vill han skada henne?

Secret Circle season 1 episode 6 Wake

Nu när Nick är död är hans bror Jake tillbaka i stan för minnesstunden och det blir inte Adam glad över, men cireln får reda på att han behövs för att hålla circeln hel nu när Nick är död. En tjej som också är häxa kommer efter Cassie och försöker döda henne , men som tur hinner Jake stoppa det. Men varför är Jake egentligen i stan? Han är också med i en grupp som ska döda häxorna? Ska han försöka döda Cassie eller någon annan häxa nu?
Hur blir det nu mellan Adam och Cassie när Dianna gjorde slut med Adam?





Secret Circle season 1 episode 5 Slither

Demonen har kommit tillbaka och är först i Melissas kropp och sedan efteråt i Nics.Cassie ber hennes mormor om hjälp att ta bort demonen och lyckas ta bort från Melissas kropp. Charles och Fays mor lyckas dränka demonen men det innebar också att Nick dog, hur kommer det nu att vara när de är en färre i circeln?

Secret cirle season 1 episode 3 loner

Som sagt Sally dog inte , men hon bröt sin arm och hon minns att Faye kan ha gjort det(vilket hon gjorde) dvs nästan dödade henne. Zachary Larsen som var föredetta student på skolan där Cassie går nu är efter henne och alla häxor, det betyder att alla är i fara. Han försökte döda Cassie men misslyckades när alla andra hjälpte henne. Även fast Cassie vill inte förstöra Diannas och Adams förhållande ser man att de verkligen gillar varandra, kommer de någonsin bli tillsammans? Kommer Zachary nu någonsin våga gå efter barnen nu när han är märkt och Fays mamma kan hitta honom?

Secret Circle season 1 episode 2 Bound

Cassie hittar sin familjebok där det står allt om henne dvs om krafterna hon har och om häxorna och hur de finns. Faye gillar att kontrollera sin kraft så mycket att hon var nära på att ta livet av Sally, men som tur räddade Fays mamma henne med hjälp av en sten som hade magi i sig. I slutet fick vi se alla 6 häxorna bilda circeln, fungerade det? Kan de kontrollera sina krafter nu?







Secret Circle season 1 episode 1 Pilot

The secret Circle handlar om Cassie Blake som förlorade sin mor i en brand och efter det flyttar hon till sin mormor i en helt ny stad och börjar i en ny skola. Men hon lär känna Faye, Melissa, Diana och Adam.Men det hon inte vet är att de är häxor och att hon själv är också det, så de Faye och Melissa bevisa det för henne, medans Fay tycker att de borde vänta med det.
Nu när Cassie vet att hon har krafter och att hon är häxa kommer hon att gå med i gruppen med de andra häxorna? Vad är det Dianas mammma och Charles planerar? Vad vill de med Cassie?Varför vill hennes mormor hålla det hämligt för henne att Cassie är häxa och har krafter?
(tråkigt att det bara finns 1 säsong av serien(22 episoder)

Två nya klipp till den kommande Trueblood avsnittet!

Nästa avsnitt av Trueblood heter Whatever I am, You made me.
Här är två nya klipp från kommande avsnittet.
SPOILERS!


Beautiful Delena fanvideos

Hittade dom här två vackra delena fanvideos på Youtube

Rolig ihopsatt vampire diaries video

Hittade den här roliga videon via den här källan, den är så himla rolig haha :)

Grattis Edward Cullen!

Idag kan vi säga Grattis till den snyggaste, vackraste och sexigaste vampyren nämligen Edward Cullen som fyller idag 111år!

Breaking Dawn part 2 teaser trailer!


Stelena


True Blood season 5 episode 2 Authoririty always wins

Tara är nu vampyr och Nora, Bill och Eric har blivit tagna av The Authority dvs vampyr myndigheterna. Hur kommer det nu att hända med Eric och Bill? Kommer The Authiority att låta dem vara om de hittar Russel Edginton? Vem grävde upp honom? Kommer Tara någonsin bli sig själv igen eller kommer hon att vara ännu farligare?Hur kommer det bli nu när Lunas dotter är en varulv? och varför är Terry så konstig?
'

Nästa veckas True Blood avsnitt!


True Blood säsong 5 premiär i USA episode 1 Turn, Turn, Turn

När Sookie kommer hem så är Debbie i hennes hus och hon försöker skjuta henne men Tara försvarar henne genom att kulan träffar henne istället och Bill hör det hända men när han försöker gå och rädda henne blir han fångatagen av vampyrmyndigheterna och det blir Eric också.
Lafayette och Sookie ber hjälp av Pam genom att de ber henne att förvandla Tara till en vampyr.  Steve Newlin gör comeback nu när han har blivit förvandlad till vampyr och han går och besöker Jason och fångatar honom men som tur hinner Jessica rädda honom i tid.
Ni som har kollat avsnittet får även se en kyss mellan Eric och hans syster Nora som jobbar inom vampyrmyndigheterna och hur kommer det att bli nu när Eric, Bill och Nora blir tagna av de andra i vampyrmyndigheterna?
I slutet fick vi även se att Taras förvandling lyckades eftersom hon kom ju upp från marken, men kommer hon att vara efter Sookie nu? Hon verkade vara väldigt arg i slutet. Hur blir det med Tara nu, hon som hatade vampyrer är en själv?
Hon hatar även Pam som gjorde henne till vampyr?
Längtar redan nu till nästa veckas avsnitt!
Kommentera gärna om van ni tyckte om veckans avsnitt!
Bildkälla

Trueblood säsongpremiär!

Som de flesta vet redan så är det inatt premiär av den nya säsongen av Trueblood och kommer att visas i America på HBO, det kommer att visas senare här i Sverige eftersom säsong 4 kommer att sändas i höst, men om ni redan nu vill se avsnittet av säsong fem kan ni se det HÄR.
Här har ni videor som ni kan se vad kan förväntas i nattens avsnitt!

Källa

Sammanfattning av säsong 4 True blood

källa:http://truebloods.blogg.se/

Jacob Hopkins, Valentina Cervi, Scott Foley True blood season 5 L.A premiere




Källa:Google


Lucy Griffiths,Peter Mensah, Carolyn Hennesey True blood season 5 L.A premiere




Källa:Google

Todd Lowe,Tina Majorino, Krysten Ritter,Jim Parrack True blood season 5 L.A premiere





Källa:Google

Denis´o Hare, Micahel Mcmillian,Sam Trammell, Ryan Kwanten L.A Premiere

Denis O'Hare - Premiere Of HBO's "True Blood" 5th Season - Red Carpet



Källa:Google


Kevin Alejandro, Nelsan Ellis,Chris Bauer L.A season 5 premiere




Källa :Google

Janina Gavankar, Joe Manganiello,Kristin Bauer True blood seson 5 L.A premiere

Joe Manganiello - Premiere Of HBO's "True Blood" 5th Season - Red Carpet

Källa:Google

True Blood season 5 L.A premiere Rutina Weasley,Deborah Ann Woll, Carrie Preston

Los Angeles Premiere of "True Blood" Season 5.Cinerama Dome, Hollywood, CA.May 30, 2012.
Deborah Ann Woll Los Angeles Premiere of "True Blood" Season 5.Cinerama Dome, Hollywood, CA.May 30, 2012.
Källa:Google

True Blood season 5 L.A premiere Anna Paquin, Alexander Skarsgård,Stephen Moyer

Anna Paquin Los Angeles Premiere of "True Blood" Season 5.Cinerama Dome, Hollywood, CA.May 30, 2012.
Los Angeles Premiere of "True Blood" Season 5.Cinerama Dome, Hollywood, CA.May 30, 2012.
Källa:Google

New Season 5 True Blood poster

Källa:True Blood facebook page

RSS 2.0