Nästa avsnitt Somebody i used to know

 

Trueblood season 5 episode 7 In the Beginning

Sam hjälper polisen med att hitta de som är efter "shifters" som han och  Luna , nu har de även Hoyt och han ska hjälpa dem, men hoppas att de inte ska göra något till Jessica? 
 
Salamoe  erkänner för Eric och Bill att det var hon som grävde upp Russel och Nora visste var han fanns och att han levde men hon ljög för dem.
 
Lafayette går och besöker mannen som han gick och pratade tillsammans med Zeus (när han levde) om hans media ungefär? 
Medans det händer smakar alla i vampyrmyndigheterna deras "gud" Lilliths blod dvs vampyrblod. Det som har hänt Terry och Patric är att någon monster är efter dem och nu försökder de rymma från den , så därför lever de utomhus.
 
Jason berättar för Jessica om vad som egentligen hänt hans föräldrar och han ska ta reda på vilken vampyr som mördade dem, vem kan det vara?
 
Sookie försöker göra som feena sa så att hon kan få bort hennes krafter och vara en vanlig människa men när hon försöker verkar det inte fungera, varför?
 
I slutet fick vi se vampyrguden Lillith i människofrom och hon gör så att alla gr som hon vill dvs hon har någon slags kontroll över dem? Vad kommer hon att göra? Vi fick även se Godric som spöke typ säga till Eric att han borde försöka rädda sin syster Nora, men kommer han att göra det?

Teen wolf season 2 episode 8 Raving

Stiles pappa har fått fler ledtrådar om vem som kan ha gjort alla morden dvs the acanama och Allisons pappa får reda på det och medans det händer måste Allison dejta Matt för att hennes mamma ska tro att hon och Scott inte är tillsammans(hon hatar ju Scott), men när Allison och Scott kysser varandra i kemisalen är hennes mamma utanför dörren och ser det hända.
 
När Scott går till klubben där de ska mörda Jackson träffar han Matt och Allison , han får även reda på att Allisons far försöker också mörda Jackson/the acanama, och det leder till att Scott vill att hon ska lämna honom ifred, jag hoppas att det ordar sig, de ska vara tillsammans det får inte vara slut mellan dem än?
 
I slutet av filmen ser vi Allisons mamma köra på Scott med sin bil, jag hoppas att han inte är död han kan inte vara det. Vem var det som vetrinären pratade med och vad vet de som de inte ska berätta för Derek och Scott?
 
 

Trueblood season 5 episode 6 Hopeless

Bill, Sookie, Eric och Alcide hittar Russel och det visar sig att det är vargar som räddat honom , därför försöker nu de alla fånga honom och Bill och Eric ska lämna honom till vampyrmyndigheterna. Medans det händer så på Fangtasia uppstår det ett bråk mellan Jessica och Tara eftersom Tara tog blod från honom, vilket visar sig att även fast jessica och Hoyt gjorde slut har hon fortfarande känslor för honom.
 
Vad är det för något som är efter Terry och Patrick? Men som ni vet blev Sam och Luna skjutna och nu är de på ett sjukhus och ska få hjälp och Lunas dotter Emma lyckas rymma till kvinnan/lunas mamma som är ledaren i varulvs pakten.
 
I förra episoden fick Jason veta att det var en vampyr som mördade föräldrarna och nu fick Sookie också veta det men hon tror att fena ljuger för henne.
Nu när Russell anföll Roman, hoppas att han inte är död? Är han det? Kommer Alcide att gå efter Bill och Eric nu när han vet att de gjorde så att han glömde?

Bilder från Breaking Dawn part 2 Press Konfferensen på Comic Con 2012


Nina Dobrev i SPF musikvideo/reklamvideo

Vet att många kanske har sett den här, men måste bara säga att Nina Dobrev kan verkligen rappa
 

Breaking Dawn part 2 kalenderbilder

Det har kommit ut två nya Breaking Dawn part 2 kalenderbilder för nästa års kalendrar älskar, dem. Måste bara ha dem!

Teen Wolf season 2 episode 7 Restraint

Allyson, Stiles och Scott försöker hjälpa Jackson genom att försöka få honom att sluta mörda männsikor, men han minns inte att han har en ond sida "the acanama" som gör det så de måste hjälpa honom att minnas och glömma det. Vad är det som har hänt Erica? Kommer hon att klara sig? Hoppas att Derek kan hjälpa henne.
Vem var det som dödade tjejen på sjuhuset? Var det Jackson? Vad vill "the acanama" med tjejens barn?
Vem är killen Lydia kysste? Varför ser hon Dereks farfar/Peter Hale när hon kysste honom? Kan han skifta till djur och människor?
 
 

True Blood season 5 episode 5 Let´s get Boot& Rally

Avsnittet börjar med en romantisk scen mellan Sookie och Alcide so blir lite rolig sen, samtidigt måste Lafayette försöka övervinna sin onda sida dvs"median/bohran"han vill inte skada någon

Bill och Eric ber hjälp av Sookie och Alcide  så de kan hitta Russel och de får veta att det är en kvinna från vampyrmyndigheterna som grävt upp honom? Vem kan det vara?

Vilka var det som sköt Sam och Luna?Vart tog Emma vägen? Vad ska Eric göra med Russel nu? Vad hände med Alcide?

Och euw... Varför såg Lafayette och hans mor hans döda killes huvud levande? Vad har hänt med honom?

 Det får vi veta nästa måndag! 

 


True Blood season 5 episode 4 We´ll Meet Again

Bill och Eric måste hitta Russel Edginton och lämna honom sedan till vampyrmyndigheterna och samtidigt går Alcide och berättar för Debbies föräldrar att hon är död och därför tror Sookie att han sa hela sanningen så hon vill att han ska gripa henne och hon sa även till honom att Pam har förvandlat Tara till en vampyr.
Poliserna går på en fest som är en "fe fest" det är samma ställe där Sookie var i säsong 2? Eric släpper Pam fri så nu måste hon inte göra som han vill , men hon blir sårad över det. Jason får även veta av hans kusin Haley att det är en fe som mördade hans och Sookis föräldrar?
Nora tänker på att berätta sanningen för vampyrmyndigheterna för att rädda livet på Eric och Bill.

Stackars Bill och Eric att de var tvugna att se när Sookie kysste Alcide, fast nu måste de be om hennes hjälp för att hitta Russel, kommer hon att ställa upp? Vad hände med Belfleur och Jason i slutet?

RSS 2.0