Trueblood season 5 episode 7 In the Beginning

Sam hjälper polisen med att hitta de som är efter "shifters" som han och  Luna , nu har de även Hoyt och han ska hjälpa dem, men hoppas att de inte ska göra något till Jessica? 
 
Salamoe  erkänner för Eric och Bill att det var hon som grävde upp Russel och Nora visste var han fanns och att han levde men hon ljög för dem.
 
Lafayette går och besöker mannen som han gick och pratade tillsammans med Zeus (när han levde) om hans media ungefär? 
Medans det händer smakar alla i vampyrmyndigheterna deras "gud" Lilliths blod dvs vampyrblod. Det som har hänt Terry och Patric är att någon monster är efter dem och nu försökder de rymma från den , så därför lever de utomhus.
 
Jason berättar för Jessica om vad som egentligen hänt hans föräldrar och han ska ta reda på vilken vampyr som mördade dem, vem kan det vara?
 
Sookie försöker göra som feena sa så att hon kan få bort hennes krafter och vara en vanlig människa men när hon försöker verkar det inte fungera, varför?
 
I slutet fick vi se vampyrguden Lillith i människofrom och hon gör så att alla gr som hon vill dvs hon har någon slags kontroll över dem? Vad kommer hon att göra? Vi fick även se Godric som spöke typ säga till Eric att han borde försöka rädda sin syster Nora, men kommer han att göra det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0