Två nya klipp från episode 21 Before Sunset

Nästa episode av Vampire Diaries, som kommer på torsdag heter Before Sunset som kommer ut torsdag natt i amerikansk takt, här är två klipp.

Sammanfattnig av episode 20 Do not go gentle

Vampire Diaries eisode 20 heter Do not gentle är det skoldans och temat är 20-talet och Elena går till skoldansen tillsammans med Stefan, Klaus kommer också till skoldansen tillsammans med Rebecka(Esther)

Klaus gör allt för att hitta det sista vapnet som kan döda alla vampyrer. Han försöker även mördaJamie som Bonnie älskar.

Även Esther har kommit tillbaka genom att hon tagit över Rebeckas kropp och hon lyckas hitta tillbaka tilll sin kropp och nu vill hon göra Alaric till en original vampyr så att han kan döda alla original vampyrerna.

Esther dör men hon lyckas komma tillbaka, hon tar över Bonnies kropp och lyckas förvandla Alaric. Hur kommer det nu bli för honom?





Elenas Adoptivmamma och Jenna!

Det har kommit ut en ny stillbild på Aunt Jenna och Elenas adoptivmamma, denna scen kommer att visas som en flachback scen i avsnittet "Do not gentle" där man får se hur Elenas liv var innan det fanns vampyrer i hennes liv.

Ny vampire Diaries Poster

Det har kommit ut en ny Vampire Diaries poster.

Ny stillbild på Rob från Cosmopolis


Dakota Fanning at Tribeca film festival 2012

Fler bilder hittar ni på: Bellasdiary.com

Sammanfattnig av episode 19

Vampire Diaries episode 19 Heart of Darkness i USA:s takt
Det här avsnittet var nog väldigt spännande för många, i alla fall för mig eftersom det händer så mycket ochdet blir en massa överrsakningar för min del.
I förra avsnittet visade Klaus en video på Jeremy som är i Denver och sa att om hon inte hjälper honom så då kommer Jeremy att råka illa ut och när Elena får reda på det så åker hon dit tillsammans med Damon för att hämta honom tillbaka till Mystic Falls och samtidigt ska hon försöka ta reda på vilka känslor hon har för Damon.
De stannar på ett Motel tillsammans,
Alaric har ett vapen som kan vara det enda vapnet som kan döda "originals" vampyrerna, men hans andra del av honom, har gömt den väl så den är nästan omöjlig att hitta. Stefan försöker få honom att säga vart den är.
Han dödar Alaric utan att han har sin ring på, vad kommer att hända med honom?
Tyler återvänder till Mystic falls och han har saknat Caroline och de kysser varandra.  Jeremy försöker få kontakt med Rose(Damons föredetta flickvän) för att få reda på vem som skapade henne så att de inte dödar alla vampyrer och att alla vampyrer ska behöva dö.
Ester återvänder för att se sin dotter Rebecka sista gången innan hon ska dö.  Damon och Elena kysser varandra, men blir mitt i avbrutna av Jeremy som har hittat Mary som skapade Rose. Men när de kommer till Marys hus så ser de att hon är död och att Kol är där som mördat henne.
I slutet får man se Alaric hämta det enda vapnet som dödar alla vampyrer och det är Rebecka eller snarare Ester i Rebeckas kropp? som tvingar honom att hämta den. Hur kommer det sig att hon lever? Dog inte hon?
Bildkälla:Google

Kat Graham-Sassy

Hittade den här bra låten som Kat Graham(aka Bonnie Benett i vampire diaries) sjunger dock så har låten kommit ut för två år sedan men upptäckte den nu, men den är så himla bra och hon är så fin :)

Grattis Kristen Stewart!

Grattis i efterskott!

Vill jag säga till Kristen Stewart som fyllde 22 år igår, stort Grattis!



True blood season 5- Sookie/Alcide

Det här är stora SPOILERS för er som inte vill veta vad som kommer att hända i säsong 5 av True Blood , här är en kort scen mellan Sookie Stackhause och Alcide.


Viktig info

Hej!

Tänkte bara skriva i det här inlägget att jag kommer inte att skriva i varje inlägg källan där informationen är tagen ifrån eftersom det är så jobbigt, så istället så har jag lagt länkar till sidor som jag lånar, informationen/ bilderna
Så då anser man inte att jag äger något av det jag lägger upp :)
//EVELINA

Bill Compton från säsong 5

Det har kommit en ny bild av Bill Compton från säsong 5 av True Blood som kommer ut den 10 juni i sommar.

True Blood säsong 5 clip

Här är ett videoklipp från säsong 5 av True blood , vill bara att det ska vara sommar så slipper man vänta.Vill se den nu :D <3
Källa:http://truebloods.blogg.se/
//Evelina

RSS 2.0