Sammanfattnig av episode 19

Vampire Diaries episode 19 Heart of Darkness i USA:s takt
Det här avsnittet var nog väldigt spännande för många, i alla fall för mig eftersom det händer så mycket ochdet blir en massa överrsakningar för min del.
I förra avsnittet visade Klaus en video på Jeremy som är i Denver och sa att om hon inte hjälper honom så då kommer Jeremy att råka illa ut och när Elena får reda på det så åker hon dit tillsammans med Damon för att hämta honom tillbaka till Mystic Falls och samtidigt ska hon försöka ta reda på vilka känslor hon har för Damon.
De stannar på ett Motel tillsammans,
Alaric har ett vapen som kan vara det enda vapnet som kan döda "originals" vampyrerna, men hans andra del av honom, har gömt den väl så den är nästan omöjlig att hitta. Stefan försöker få honom att säga vart den är.
Han dödar Alaric utan att han har sin ring på, vad kommer att hända med honom?
Tyler återvänder till Mystic falls och han har saknat Caroline och de kysser varandra.  Jeremy försöker få kontakt med Rose(Damons föredetta flickvän) för att få reda på vem som skapade henne så att de inte dödar alla vampyrer och att alla vampyrer ska behöva dö.
Ester återvänder för att se sin dotter Rebecka sista gången innan hon ska dö.  Damon och Elena kysser varandra, men blir mitt i avbrutna av Jeremy som har hittat Mary som skapade Rose. Men när de kommer till Marys hus så ser de att hon är död och att Kol är där som mördat henne.
I slutet får man se Alaric hämta det enda vapnet som dödar alla vampyrer och det är Rebecka eller snarare Ester i Rebeckas kropp? som tvingar honom att hämta den. Hur kommer det sig att hon lever? Dog inte hon?
Bildkälla:Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0