Glee season 1 episode 11 Hairography

Sue försöker sprida Glee Clubs låtlista till de andra skolorna eftersom hon vill att New Diretions ska förlora på Regionals så därför besöker Will Jame Adams Academy och ber deras ledare att inte sprida det vidare men hon blir snarare rasande, men som förlåt låter Will dem andvända the authorium/Scenen.
 
Quinn vet inte om hon vill behålla barnet eller inte och hon har även funderat på att ge Puck(som är en riktiga pappan till barnet) en chans genom att spendera en dag med honom och Rachel får då vara med Finn, fast hon ber Kurt att göra en makeover på henne, vilket Rachel går också med på och han gör henne som Sandy i Greace och Rachel börar ana att Kurt gjorde det för att han gillar/är kär i honom(vilket är sant).
 
Terry är rädd för att Will ska få reda på sanningen(om att hon ljugit om graviditeten) och därför köper hon en ny/hans gamla bil åt honom som han brukade ha på hans bal när han gick i High School.
 
Nu när Sue fick listan på sångerna New Directions ska framföra på sectionals så har de andra grupperna lättare att vinna över dem.
 

Sammanfatta varje serie

Har bestämt mig att jag ska börja kolla Glee igen från säsong 1 fram tills premiären av säsong 4 börjar och jag ska kolla de 3 säsongerna och göra en egen sammanfattning på dem precis så som jag gjort med alla andra serier jag skriver om här på bloggen. Låter det bra?

Glee och andra serier

Jag vet att det här är en vampyr/varulv blogg men ska även börja skriva om Glee och kanske om andra serier också, skulle ni tycka att det låter kul?
Glee season 4 poster

RSS 2.0