True Blood season 5 trailer 2

Källa:Eric Northman Lovers United facebook page

Ny promo True Blood Season 5

Källa:True blood facebook page

Instagram

Hej!
Har skaffat en instagram som är en instagram för den här bloggen , ni kan följa mig heter Vampireseries där

True blood season 5 trailer


True blood season 5 poster


True Blood season 5 pictures!

Det har kommit ut många nya bilder från säsong 5 av True Blood. Längtaar! Kan det inte vara den 10 juni nu?



















Källa:Truebloods facebook page

Grattis Robert Pattison!

Grattis i efterskott kan jag säga till Robert Pattison som fyllde 26 år igår! Stort Grattis!



Sammanfattnig av episode 22 The Departed

I slutet av förra avsnittet, så sutade episoden med att vi såg Elena avsvimmad i sitt hem och nu är hon på sjukhuset och nr hon är där minns hon tillbaka på hennes liv som det var förr, då det inte fanns några vampyrer och hon levde lyckligt med Jenna, Jeremy och hennes föräldrar. Elaijah är tillbaka i Mystic Falls.  OMG! Det blir en Stelena kyss.

Rebecka och Damon försöker gömma Klaus så att Alaric hittar inte honom, men han hinner ta ifatt dem och han "dödar" Klaus som sägs att han skapat vampyrernas blodline.
Nu när Klaus är död , vill Rebacka inte rymma ifrån någon som hon gjort förr så iställer försöker hon ta livet av Elena vid Wikery bron(där hennes föräldrar krachade med bilen) så att Alaric dör.
Alaric har Damon så han kan inte rädda henne och han vet inte ens om det men som tur kommer Stefan och räddar Matt , men Elena blir kvar i bilen och hon dör. Men hon har vampyr blod i sig och hon ligger först på bår och börjar förvandlas till vampyr? Överlevde Matt?

Bonnie gjorde en formel som gjorde att Klaus gick över till Tylers kropp, hur kommer det att bli nu? ingen vet ju om det förutom hon? och hon gjorde det för att rädda sina nära och kära.
Caroline och Tyler skulle fly tillsammans från Alaric och eftersom rådet vet att de är inte vanliga människor , men nu när Klaus är i Tylers kropp och nu när Elena är på väg att bli vampyr tror jag att hon kommer att försöka hjälpa henne så mycket hon kan och även Stefan.

Längtar redan till nästa säsong, synd att vi måste vänta till hösten för att se nästa säsong

Hoppas att Kathrine kommer tillbaka i säsongen, kanske salvatore bröderna frågar henne om hjälp med något?




Nytt klipp från Bel Ami

Det har kommit ut ett nytt klipp från Roberts film Bel Ami



Vampire Diaries tumblr pics

Bildernas källa:Google

Kristen Stewart at Jay Leno Show

Mer bilder hittar ni på:http://www.bellasdiary.com/

Sammanfattnig av episode 21 Before Sunset

Alaric är nu "nyfödd" original vampyr och i förra avsnittet såg vi att Bonnie var under Esthers förbannelse som gjorde att hon gav blod till Alaric som räddade honom från att dö, men han har blivit stark och han vill mörda alla vampyrer och han tar Caroline till fånga och lurar Elena till fällan och när Stefan får reda på det försöker han tillsammans med Bonnie,Damon,Jeremy och Klaus hjälp rädda de andra genom att ta hjälp av Bonnies mamma Abby och göra en bevärjelse som förhoppningsvis tar bort "vampyren" ur honom och han dör som han skulle ha gjort. I slutet fick vi se Elena måla efter att hon pratat med sin bror Jeremy och plötsligt får hon svårt att andas och hon svimmar? Vad är det som händer? Vem eller vad gjorde så mot henne? Alaric? eller är det någon annan som ligger bakom det? Det får vi veta i nästa veckas avsnitt som heter The departed som är säsongfinalen av säsong 3.

Nora Erics syster!

I säsong 5 av True Blood kommer vi att få möta Erics syster Nora som han har inte sett på måmga år tillbaka och hon kommer att vara mycket med i denna säsong och hon kommer att vara väldigt viktig i den här säsongen.
Bild källa:http://truebloods.blogg.se/

Vampire Diaries episode 21 before the sunset

Det har kommit två nya klipp till nästa del av Vampire Diaries(i amerikansk takt) nästa episode heter Before the sunset.


True blood season 5- Eric/Pam


True blood season 5- Sam/Luna


True blood season 5-Terry/Patrick


True blood seson 5 videos


RSS 2.0