True Blood season 5 episode 10 Gone, Gone, Gone

Som ni vet i förra avsnittet försökte Molly och Eric få Bill att rymma från vampyrmyndigheterna men Bill bestämmer sig att vara på vampyrmyndigheternas och Lilliths(vampyrgudens)sida och därför väljer han att tvinga Eric dricka Lilliths blod med hjälp av Nora och Molly blir dömd till döden.
 
När både Eric och Nora har druckit blodet ser de båda Godric eller hans ande, han försöker få Eric att rädda Nora medans Eric har försökt så han försöker få Godric att hjälpa henne men tyvärr dödar Lillith honom framför ögonen på dem. Stackars honom och stackars Eric som förlorat nu honom igen.
 
Samtidigt kommer Mike(som är förvandlad till vampyr) hem till Sookie och försöker bita henne men hon lyckas döda honom med hjälp av en påle.
 
Hoyt bestämmer sig att flytta till Alaska tillsammans med hans mor och starta ett nytt liv där och därför vill han glömma både Jessica och Jason med hjälp av att Jessica får honom att glömma det med hennes vampyrförmåga att göra så att han minns att han aldrig känt dem så han slipper dem.
 
Jason hittar något som kan hjälpa honom och Sookie att ta reda på vem är vampyren som mördade deras föräldrar, medans Luna och Sam försöker få tag på någon tidning som är villig att göra en story på Emma men ingen är villig att hjälpa dem.
 
Alla i vampyrmyndigheterna får Eric att avguda Lilliths precis som de gör , men gör han det verkligen eller låtsas han bara för att rädda sig genom att han har en annan plan?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0