True Blood season 5 episode 11 Sunset

Nora fick se Godrick bli mördad av vampyr guden Lillith och nu har Nora börjat tro på det som Eric och hon såg och vad Godric sa, men hon berättar inte det för Salamoe och det blir en återförening mellan Eric och Nora nu.
 
Bill blir nu ledaren över vampyrerna och det är Lillith som ger honom den chansen och han tar emot den "äran" och även till flera andra. Jag tycker inte är bra att Bill är så som han är nu, jag vill ha den gamla Bill tillbaka som älskar Sookie över allt annat.
När Jessica går till Bill och berättar om att Steve nästan försökt döda Jason och att Russel är efter honom nu bryr han sig inte om det nu när han gör så som Lillith vill och han verkar inte heller bry sig om Sookie längre, han säger att hon och alla andra människor är bara mat för honom.
 
Jessica förvandlar Jason till en vampr eftersom hon blir "tvingad" av Bill, men när Jessica och han är under marken verkar han inte vara förvandlad eftersom han fortfarande är människa och efetrsom hon inte lyckas förvandla honom går hon till Pam och ber henne gömma henne och då berättar hon var Eric är.
 
Alicde försöker åteskapa sin relation till sin far och samtidigt försöker Luna och Sam hitta Emma och de hamnar vid vampyrmyndigheternas ställe och de lyckas hitta henne men de blir fångatagna och Sam offrar sig som "mat" till Bill medans Luna ska försöka rädda Emma.
 
Rosalyn från vampyrmyndigheterna besöker Fangtasia för att ta reda på vem dödade Elijah som var hennes skapare? 
 
Pam skyddar Tara genom att ta skulden och säga att det var hon fast det var egentligen Tara.
 
Och Sookie får träffa den äldsta fe gudinnan som kan veta vad som hänt hennes föräldrar och mer om det och vem är egentligen vampyren Warlow som mördade Sookies föräldrar?
 
Jason ska försöka mörda Russel men Steve och Russel hittar honom och de hypnotiserar honom och får honom att visa dem vägen till vart Sookie är.
 
Vad händer med Jason nu är han död? Och nu när fe gudinnan är död och Russel har sett alla feena kommer de kunna tillsammans kämpa emot honom eller kommer han lyckas mörda alla?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0